Jij wil als ouder toch ook graag dat het goed gaat met je kind?

Gelukkig zijn is eigenlijk alles wat wij voor onze kinderen wensen. Toch kan het soms gebeuren dat het wat minder gaat. Dan lukt het even niet alleen. Je kind laat gedrag zien maar jij weet niet hoe dat komt. Dit kan komen door een situatie van buitenaf of door een verandering. Soms weet je gewoon niet waar het vandaan komt en ondanks alle pogingen en inzet veranderd er niets. Als ouder ben je op zoek naar handvatten want er is niets mis met je kind, er is alleen een beetje hulp nodig.

Kindercoaching gaat er vanuit dat alle oplossingen in een kind zelf te vinden zijn. Door samen op zoek te gaan naar de talenten en kwaliteiten van een kind, wordt hij/zij zich bewust van deze oplossingen. Een kind leert weer zijn of haar emoties te herkennen en begrijpen en om talenten in te zetten op moeilijke momenten.

Wij gaan samen op zoek naar ruimte om voorbij de problemen te kijken. Op zoek naar jouw eigenheid, het versterken van wie je bent of weer zijn wie je bent. Zonder je altijd in bochten te hoeven wringen om aan alle verwachtingen te voldoen. Ik draag daar aan bij door jullie de juiste vragen te stellen. Ik ondersteun ouders bij opvoedingsvragen en help ouder en kind bewust te worden van jullie interactie met elkaar en jullie omgeving. Voorop staat dat een kind weer in zijn of haar eigen kracht komt en kan vertrouwen op zichzelf.

Net als elk kind is ook elke kindercoach en elke aanpak uniek.

Wil je weten of het Windekind bij jou past?